1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2019 21:06

Νομίκεια 2019: Ο ΑΟ Θήρας φιλοξενεί Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Μαρκόπουλο

Μετά από απουσία ενός χρόνου, ο ΑΟ Θήρας θα διοργανώσει και φέτος το τουρνουά «Νομίκεια 2019». Το τουρνουά αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού της Σαντορίνης, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού και ξεκίνησε να διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2013.

Αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των ομάδων που συμμετέχουν, λίγο πριν το εναρκτήριο σέρβις του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Τα φετινά «Νομίκεια» είναι προγραμματισμένα να γίνουν 9 και 10 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ του Μαρκόπουλου και φυσικά του γηπεδούχου ΑΟ Θήρας.

Πριν τα Νομίκεια, η ομάδα της Σαντορίνης θα ταξιδέψει για φιλικά στην Αθήνα, οπου την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την επόμενη ημέρα θα κοντραριστεί στη Βούλα απέναντι στη Θέτιδα. Τα επόμενα δύο φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου απέναντι στον Πανναξιακό, στις 4 και 5 Οκτωβρίου,

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ