1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2019 21:27

Ο Γ.Σ.Κερατέας άνοιξε τις πύλες της καινούργιας ακαδημίας με οικοδέσποινα Λυκογιάννη

Eκτός από τους αγιασμούς στα σχολεία στην Κερατέα η διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμένου ιστορικού κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου της πόλης για τα παιδιά της ακαδημίας του μίνι βόλεϊ.

Οικοδέσποινα η έμπειρη προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη η οποία είναι κάτοχος διπλώματος της FIVB και από τις αρχές του καλοκαιριού έχει οργανώσει την ακαδημία του συλλόγου.

«Αναβάθμιζουμε τους αθλητικούς χώρους της Κερατέας μαζί με τον Δήμο Λαυρεωτικής και συνεργαζόμαστε με τούς καλύτερους προπονητές προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να γνωρίσουν το όμορφο άθλημα του βόλεϊ», είπε ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας.

Επίσης ευχαρίστησε τον επιχειρηματία Αντώνη Αντωνίου ο οποίος για άλλη μία φορά απέδειξε έμπρακτα την στήριξη του στο σύλλογο προσφέροντας καινούργιο υλικό όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και στο μπάσκετ.

Στην κεντρική φωτογραφία ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας με τη Δήμητρα Λυκογιάννη και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Αντώνη Θεοδωρόπουλο. Δείτε φωτογραφίες από το ανακαινισμένο κλειστό του Γυμνασίου της Κερατέας και τις νέες μπάλες για τα τμήματα μίνι.
 

aka2.jpgaka1.jpglykrertheo.jpgaka3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ