1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2019 11:10

Ο ΑΟ Θήρας μπήκε στα... βάσανα

Με τον Σέρβο τεχνικό Μπράνκο Γκάιτς για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο του ΑΟ Θήρας ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας. Η αρχή έγινε με τις εργομετρικές και βιολογικές εξετάσεις.Αναλυτικά το Δ.Τ. της ομάδας.
Μέρα, τη μέρα είμαστε και πιο έτοιμοι. Το προπονητικό επιτελείο σχεδιάζει και δημιουργεί αγωνιστικά πλάνα. Οι αθλήτριές μας με το ταλέντο τους να ξεχειλίζει, ανυπομονούν να μπουν στο παρκέ για να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Όμως, από την πρώτη στιγμή είπαμε πως αυτή η ομάδα θα είναι ένα καλοκουρδισμένη ως μηχανισμός και βασισμένη σε σοβαρά οργανωτικά, διεθνή δεδομένα.

Μία από τις αναγκαίες προτεραιότητες της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει πως η υγεία και η φυσική τους κατάσταση βρίσκονται σε εκείνο το επίπεδο που απαιτούν οι υψηλές και και δύσκολες διοργανώσεις οι οποίες συνθέτουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με την ανιδιοτελή βοήθεια από το γυμναστήριο ευεξία και της μικροβιολόγου κυρίας Καραγιάννη Αγάθης έχουμε πλέον και τα αξιόπιστα επιστημονικά Εργομετρικά και βιολογικά δεδομένα, τα οποία μας επιτρέπουν να πούμε: Ο Α Ο Θήρας, δεν είναι απλά μία φιλόδοξη ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο και διάθεση για διακρίσεις, αλλά μια αθλητική οικογένεια που πρώτιστα φροντίζει για την υγεία και την σωματική ετοιμότητα των αθλητριών του.

για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε το EVEXIA και την κυρία Αγάθη που με επιστημονική πληρότητα και πρόθυμη ανιδιοτέλεια μας επιβεβαίωσαν, ότι η Ομάδα μας, σφύζει από Υγεία και διάθεση για δυνατούς αγώνες.

Το νέο ταξίδι ξεκινάει.
Εκ του ΔΣ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ