1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2019 10:38

Τρεις κορασίδες στην γυναικεία ομάδα του Πορφύρα

Από την πλούσια δεξαμενή των ταλέντων του ενισχύει ο Πορφύρας την γυναικεία ομάδα και έτσι θα δοθούν σημαντικές εμπειρίες σε νέα και ταλαντούχα παιδιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, τρείς ακόμα αθλήτριες από την Ακαδημία βόλεϊ του Πορφύρα προωθήθηκαν στην 14άδα της γυναικείας ομάδας.

Οι επιλογές γίνονται στο πλαίσιο της υλοποίησης της πολιτικής του τμήματος μας, για αξιοποίηση της παραγωγικής σε διακρίσεις και ταλέντα Ακαδημίας και άμεση σύνδεση με τον Α.Σ. Αφροδίτη, που μετέχει στην Τοπική 2 της ΕΣΠΕΔΑ, με δανεικές Νεάνιδες από τον Πορφύρα.

Στην 14άδα του Ευρωπαίου Πορφύρα, κέρδισαν την θέση και μένει να επιβεβαιώσουν με σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση και σοβαρότητα, ότι την αξίζουν, οι Πετρίνα Μπουτσελάκου ( επέστρεψε από δανεισμό στην Αφροδίτη ), Κωνσταντίνα Ράπτη, Νίκη Σταματίου.

Στο ρόστερ της Γυναικείας Ομάδας του Πορφύρα, θα ενταχθούν στο τέλος Αυγούστου, ακόμα δύο αθλήτριες από την Ακαδημία του Πορφύρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ