1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2019 17:18

Η Ευαγγελία Τάνη στα αναπτυξιακά του Άρη

Την απόκτηση της 15 χρονης πασαδόρου Ευαγγελίας Τάνη, κυρίως για τα αναπτυξιακά του τμήματα, ανακοίνωσε ο Άρης.

Πιο αναλυτικά ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πασαδόρο , Ευαγγελία Τάνη.Η Τάνη είναι γεννημένη στις 22/07/2004 και θα βοηθήσει την ομάδα μας στα τμήματα των νεανίδων και των κορασίδων. Η διεθνής αθλήτρια μας με την Εθνική παγκορασίδων ξεκίνησε το βόλεϊ στο σύλλογο του Περσέα, με τον οποίον την φετινή χρονιά κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων και το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ.»

Η Ευαγγελία Τάνη στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη τόνισε: »

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα του Άρη .Είναι μια ομάδα με ιστορία .Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση . Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά . Έχουμε καλή ομάδα σε όλες τις κατηγορίες»

Σχετικά άρθρα

  • Επιβράβευσε με ανανέωση την Τάνη ο Άρης
    Την ευκαιρία να δείξει την αγωνιστική της αξία και στην γυναικεία ομάδα του Άρη θα έχει η Ευαγγελία Τάνη. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την 16χρονη (1μ81) νεαρή πασαδόρο, η οποία έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και είναι διεθνής με τις εθνικές Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ