1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2019 16:50

Απίστευτη κίνηση Πελεκούδα το 10% του συμβολαίου του στο PAO Alive

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και κατέθεσε το 10% του συμβολαίου του για το PAO Alive.
Ο 29χρονος κεντρικός του Παναθηναϊκού και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, που προκάλεσε αίσθηση με την κίνηση του, σχολίασε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Η απόφασή μου να παραχωρήσω το 1/10 του νέου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ήταν αυτονόητη για μένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία.

Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου, αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στο Βοτανικό, κάτι που θα δώσει έναυσμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας, που δεν έχει. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους να μπαίνουν στα γήπεδα καθώς εκεί θα μάθουν να υπάγονται σε μια ομάδα, και να εξελιχθούν κοινωνικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ