Εκτυπώστε τη σελίδα
19-07-2019 13:27

Στον Πανναξιακό η ακραία Πηνελόπη Νώτη

Tην 22 χρονη ακραία (1μ87) Πηνελόπω Νώτη που αγωνίστηκε σε Ελπίδα Αμπελοκήπων, Μακεδόνες Αξιού, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Νώτη που κάνει άλμα στην καριέρα της, αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Πηνελόπη Νώτη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 22χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 187εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.Καλωσορίζουμε την Πηνελόπη Νώτη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»

.Η Πηνελόπη Νώτη στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα αγωνιστώ φέτος φορώντας τη φανέλα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης καθώς και τον προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω στο 110% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω.Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.