1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2019 20:06

Η Γκλιγκόροβιτς β΄προπονήτρια του Γ.Σ.Ηλιούπολης μαζί με τη Μεμετζή

Η Μπλιάνα Γκλογκόριβτς έκλεισε την αγωνιστική της καριέρα στην Ηλιούπολη και στον ίδιο σύλλογο ξεκινάει την προπονητική της καριέρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γ.Σ.Ηλιούπολης η Γκλογκόροβιτς θα είναι συνεργάτιδα της Ελένης Μεμετζή. Η ανακοίνωση:

 
Ανακοινώνουμε, ότι προσθέτουμε έναν ακόμη μύθο του ευρωπαϊκού και ελληνικού βόλεϊ στο προπονητικό μας επιτελείο, με την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας μας με την κα Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς, με νέα καθήκοντα πλέον ως αμέσου συνεργάτιδος και βοηθού προπονητού της αρχιπροπονήτριας μας κας Ελένης Μεμετζή, για την Γυναικεία ομάδα μας και με έμφαση στη βελτίωση του επιτυχημένου έργου που συντελείται στις ακαδημίες και της ηλικιακές αγωνιστικές ομάδες μας, από τις προπονήτριες μας κες Μιμή Αθανασοπούλου, Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου, Καρολίνα Λάπα και Μαρτίνα Νικολάου.

Ο σχεδιασμός και η στελέχωση της Γυναικείας ομάδας μας, ώστε να αγωνιστεί αξιοπρεπώς στην VolleyLeague (Α1 Εθνική κατηγορία) και να είναι αξιόμαχη και ανταγωνιστική προχωρά βαίνοντας στην ολοκλήρωση του, αξιοποιώντας και δίνοντας ευκαιρίες κατά το δυνατό σε κορίτσια προερχόμενα από τις ακαδημίες μας ή που ήταν στην ομάδα μας και επιθυμούν να είναι ομάδα μας ή που έρχονται επειδή επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας, διακρίνοντας τις προσπάθειες δημιουργίας βάσεων, χωρίς πυροτεχνήματα (σβηστά), παλάτια (στην άμμο) και σειρήνες (φάλτσες).

Εν κατακλείδι, οι κατευθυντήριες γραμμές που από κοινού εκ μέρους της Διοίκησης του Τμήματος και του συνόλου των προπονητριών του επιτελείου μας έχουν χαραχτεί, συνίστανται στην αξιοποίηση Ελληνίδων αθλητριών νεαρής ηλικίας που προτεραιότητά τους είναι η καλλιέργεια αθλητικής νοοτροπίας, έχουν ακόμη να μάθουν πράγματα στο άθλημα και το σημαντικό ό,τι θέλουν να μάθουν.
Παρουσίαση - Βιογραφικό

Μια από τις καλύτερες πασαδόρους όλων των εποχών του ευρωπαϊκού και ελληνικού βόλεϊ, , με 180 διεθνείς συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Γυναικών της Κροατίας, παρούσα σε 3 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1997,2001 και 2011) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ, το 2000.

Η κα Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς ξεκίνησε το βόλεϊ ως αθλήτρια της ομάδα του Ντουμπρόβνικ σε ηλικία 15 ετών, το 1997, έκτοτε αγωνίστηκε διακρινόμενη αδιαλείπτως, σε Κροατία, Ρωσία, Ιταλία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδα με 1ο σταθμό τον Ολυμπιακό (2008-09), έκτοτε αγωνίστηκε στον Απολλώνιο (2009-10), στον Ηρακλή Κηφισιάς (2012-13), στον Α.Ο.Βριλησσίων (2013-14), στον ΓΣ Ηλιούπολης (2015-17), στον Άρη (2017-18) και επιστροφή στον ΓΣ Ηλιούπολης (2018-2019), όπου κρεμάει την φανέλα της αθλήτριας μετά από 22 έτη αγωνιστικής παρουσίας και φοράει τη σφυρίχτρα και το μπλουζάκι του προπονητή.

Τίτλοι:
-3 Πρωταθλήματα Κροατίας
-3 Κύπελα Κροατίας
-1 Πρωτάθλημα Ιταλίας
-1 Σούπερ Καπ Ιταλίας
-1 Champions League
-2 Συμμετοχές σε final four Champions League
-2η Θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων
Ατομικές διακρίσεις:
-2000: 2η Καλύτερη πασαδόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ
-2010: MVP της 16ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Ελλάδας
-2011: Καλύτερη πασαδόρος του τουρνουά «Αγκάτα Μροζ» της Πολωνίας
-2018: MVP της 20ης αγωνιστικής Α1 βόλεϊ Ελλάδας
Ο ΓΣ Ηλιούπολης καλωσορίζει την «Bibi» στα νέα της καθήκοντα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο της, υπέρ της Γυναικείας ομάδας μας, των αθλητριών των υποδομών μας και της Πόλης μας.
Η Διοίκηση του Τμήματος/Μέλη του ΔΣ του ΓΣ Ηλιούπολης
-Γεώργιος Μπενάς, Έφορος Πετοσφαίρισης Γυναικών
-Άνθιμος Μαυροματίδης, Έφορος Πετοσφαίρισης Ανδρών
-Δημήτριος Κύρκος, Γενικός Γραμματέας ΓΣΗ & Έφορος Υδατοσφαίρισης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ