Εκτυπώστε τη σελίδα
01-07-2019 13:16

Και επίσημα ο Απόστολος Οικονόμου στον Πανναξιακό

Την πρόσληψη του Απόστολου Οικονόμου στον πάγκο της ομάδας, εξέλιξη που από χθες είχε προαναγγείλει το Volleynews, ανακοίνωσε και επίσημα, ο Πανναξιακός ΑΟΝ για την σεζόν 2019-2020.

Η ανακοίνωση για τον Οικονόμου που παίρνει την θέση του Νίκου Κωστακόπουλου αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 37χρονος Λαρισαίος τεχνικός διετέλεσε για 2 σεζόν ως προπονητής του Φινλανδικής OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ τη σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Έχει διατελέσει επίσης κατά το παρελθόν προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας τη σεζόν 2011-2012.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οικονόμου: "Χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά"

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Πανναξιακού ο κ. Οικονόμου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ανέκαθεν στην καριέρα μου, μου άρεσαν οι προκλήσεις, οπότε δεν μπορούσα να μην εκτιμήσω την προσέγγιση των ανθρώπων του Πανναξιακού και να μην απαντήσω θετικά στην δελεαστική τους πρόταση .

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην χώρο του γυναικείου βόλεϊ και πιστεύω πως με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από ολόκληρο τον οργανισμό του συλλόγου, η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές προσδοκίες και την φετινή σεζόν».

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.