1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2019 19:30

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Ελένη Κιόση

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην Volleyleague γυναικών, η Ελένη Κιόση. Η 34 χρονη διαγώνιος και πρώην αρχηγός της εθνικής, ανανέωσε την συνεργασία της με τον δικέφαλο, αφού πέρυσι ήταν από τις παίκτριες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρι Λιγκ και την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την διεθνη αθλητρια με την μεγάλη καριέρα στην Ιταλία αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Κιόση, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2019-20.   Η 34χρονη διαγώνιος, γεννηθείσα του 1985, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και ιδιαίτερα στην Ιταλία οπού αγωνίστηκε με την Trentino Rosa, ομάδα της Α2 Κατηγορίας της Ιταλίας. 

Την περασμένη χρονιά, ήταν εκ των κύριων εκφραστών του Συλλόγου μας, στην επίτευξη της ανόδου στα… σαλόνια της Α1 κατηγορίας.» 

Με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δικέφαλο, η Ελένη Κιόση δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου:

«Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα είναι μία πολύ ωραία χρονιά στην Α’1, τόσο για τον Σύλλογο όσο και για τις αθλήτριες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ και αυτοί δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστείς. Θα δουλέψουμε όλοι για να πρωταγωνιστήσουμε και την φετινή χρονιά».

Καλή επιτυχία Ελένη!

Πάμε ΠΑΟΚ!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ