1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2019 14:16

Για τέταρτη σεζόν η Αννα Φωτεινού στον Πορφύρα

Για τέταρτη χρονια θα παραμείνει στον Πορφύρα, η εμβληματική κεντρική και αρχηγός , Αννα Φωτεινού. Για την ανανέωση με την 33 χρονη (1μ80) δυναμική παίκτρια η οποία θα αγωνιστεί με το σύλλογο και στα ευρωπαίκά κύπελλα , η διοίκηση του Πειραιώτικου σωματείου ανέφερε:
«Όταν κάπου σε θέλουν, μένεις ή πάς. Και όταν κάπου θέλεις να μείνεις ή να πάς, βρίσκεις τον τρόπο.

Την αρχηγό μας Αννα Φωτεινού, την θέλαμε και μας ήθελε.Για αυτό και σε δυό λεπτά, συμφωνήσαμε για την ανανέωση της συνεργασίας μας, αν και εδώ μιλάμε για μία σχέση καρδιάς και ειλικρινούς αλληλοεκτίμησης.

Ξεκινήσαμε τις ανανεώσεις, όπως πάντα, με την Αννα μας και θα συνεχίσουμε ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει και όποτε πρέπει.Ο Πορφύρας είτε είναι...κατσαρίδα, είτε...αλογόμυγα, με έναν περίεργο όσο και μοναδικό τρόπο, επιβιώνει, με την στήριξη όλων εκείνων που τον αγαπούν.

Και εδώ δεν θα είχαμε φθάσει, αν δεν είχαμε την ευτυχία, διαχρονικά, να φορέσουν και να φορούν την κοκκινόμαυρη φανέλα, τόσες αθλήτριες που μας έδωσαν πιο πολλά, από όσα τους προσφέραμε εμείς και μας εμπιστεύονται, όπως η Φωτεινού...

Η δήλωση της αρχηγού μας, που θα ηγηθεί και της ευρωπαϊκής συμμετοχής μας :

«Για 4η χρονιά θα αγωνισθώ στην οικογένεια του Πορφύρα. Χαίρομαι που συνέβαλα στην κατάκτηση της 6ης θέσης και ευελπιστώ στη νέα σεζόν, να φανεί η ομάδα μου αντάξια των δυνατοτήτων της και να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους.»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ