1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2013 20:53

Διαζύγιο του Ηρακλή Κηφισιάς με το Νargile

Δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή Κηφισιάς ο βασικός χορηγός «Nargile». Με μία λιτή ανακοίνωση στο σάιτ του συλλόγου οι υπεύθυνοι του χορηγού ανακοίνωσαν την αποχώρηση από τον σύλλογο αφήνοντας αιχμή για την διοίκηση του συλλόγου επειδή δεν παραχώρησε και τα τμήματα υποδομής. Παραμένει άγνωστο εάν η εταιρεία «Nargile» μετά την ΑΕΚ και τον Ηρακλή Κηφισιάς θα επενδύσει σε άλλο σύλλογο ή θα αποσυρθεί οριστικά από το γυναικείο βόλεϊ. Η ανακοίνωση του Nargile στο nargile-iraklis.gr:


«Ευχαριστούμε πολυ για την συνεργασία την χρονιά που πέρασε ευχόμαστε στον Ηρακλή Κηφισιάς καλή συνέχεια στην πορεία του. Οι λόγοι αποχώρησης του χορηγού απο την ομάδα του Ηρακλή ήταν οτι κάποιοι απο το ΔΣ του συλλόγου δεν δέχτηκαν να περάσει ο σύλλογος και όλα τα τμήματα στα χέρια του χορηγού. Ευχαριστούμε τον Κ. Σπύρο Δεπάολη για την βοήθεια και την συνεργασία ολη την αγωνιστική χρονιά».

3 σχόλια

  • Comment Link junior Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 16:58 posted by junior

    Βλαχονικολός έκλεισε ηδη με Nargile κ ξεκίνησε ο προγραματισμός γα τις ακαδημίες του ΖΑΟΝ...Αυτά είναι Ζόραν και Βλαχονικολο ψάξτε απο τώρα την δεύτερη θέση μιλάω για ΠΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ γιατι ο Ηρακλης έχει τελιώσει πολύ πρίν φύγει ο χορηγός

  • Comment Link kakos Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 16:41 posted by kakos

    κουστουματε πες αλευρι μεγαλη προσφυγη σε γυρευει....

  • Comment Link ΓΙΑΓΚΑΣ Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 09:17 posted by ΓΙΑΓΚΑΣ

    Ελα δεν το πιστευω.Αφου εφυγαν απο εκει ας πανε στη Δραπετσωνα που μαζεψε ολο τον Ηρακλη Κηφισιας στο καμπ τους μπας και ηρεμησει ο Κογκαλιδης.Για σκεφτειτε το ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ