Εκτυπώστε τη σελίδα
14-06-2019 16:09

«Ψήλωσε» ο ΠΑΟΚ με Νικολέτα Καραφουλίδου

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ , με την απόκτηση της Νικολέτας Καραφουλίδου.

Η 26 χρονη κεντρική (1μ86) ενισχύει σημαντικά το μπλοκ του δικεφάλου αφού προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τους Μακεδόνες Αξιού ενώ αναδείχτηκε δεύτερη στην αντίστοιχη κατηγορία της Volleyleague με 59 στοπ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει για την Καραφουλίδου: “O Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Κεντρικό, Νικολέττα Καραφουλίδου, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 186cm, η Νικολέτα Καραφουλίδου, ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Α.Σ Πειραματικού.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις τής χάρισαν την μεταγραφή στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ η επόμενη χρονιά την βρήκε στον Α.Γ.Σ Γιαννιτσών, για να επιστρέψει και πάλι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης έναν χρόνο αργότερα.

Μετέπειτα, αγωνίστηκε στα... σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας με τον Α.Ο Θήρας, οπού κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ύστερα από δύο χρόνια σταθερής καλής παρουσίας στον Α.Ο Θήρας, ο επόμενος σταθμός της Νικολέτας ήταν η Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη.

Εκεί οπού έμεινε για ακόμα δύο χρόνια, με εξαιρετικές προσωπικές επιδόσεις. Η περσινή σεζόν την βρήκε και πάλι... κάτοικο Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενη στους Μακεδόνες Αξιού, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση σε μπλοκ (59) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ως Διεθνής, μετράει δεύτερη και τρίτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με την Εθνική Νεανίδων, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική Κορασίδων."

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η αθλήτρια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενη που θα συμμετέχω και εγώ στην φετινή προσπάθεια. Ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να βάλω το δικό μου... λιθαράκι για να συμβεί αυτό».

Καλώς ήλθες Νικολέτα στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ!»

Σχετικά άρθρα