Εκτυπώστε τη σελίδα
05-06-2019 16:35

Με Κυριάκο Καμπερίδη στη volleyleague ο Παναθηναϊκός

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Καμπερίδη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η διοίκηση των «πρασίνων»έμεινε άκρως ικανοποιημένη από την πρώτη σεζόν του έμπειρου τεχνικού που συνδυάστηκε και με την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και καθώς ήταν επιθυμία των δύο πλευρών η ανανέωση, έγινε πράξη.

Η ανακοίνωση:

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Καμπερίδη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η διοίκηση των «πρασίνων»έμεινε άκρως ικανοποιημένη από την πρώτη σεζόν του έμπειρου τεχνικού που συνδυάστηκε και με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και καθώς ήταν επιθυμία των δύο πλευρών η ανανέωση, έγινε πράξη.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Κυριάκος Καμπερίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο για την σεζόν 2019-20.

Τα «φίνα κορίτσια» πέτυχαν τον στόχο τους την χρονιά που πέρασε και το «τριφύλλι» θα πορευτεί στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία με τον έμπειρο τεχνικό.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρυσι στην ομάδα και να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά νομίζω ότι με τη στήριξη όλου του Οργανισμού, των φιλάθλων και με καλές επιλογές αθλητριών θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Σχετικά άρθρα

  • Κυριάκος Καμπερίδης: «Θέλουμε περισσότερο κόσμο να μας στηρίξει» (video)
    Στη media day που παρέθεσε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τρίτης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Κυριάκος Καμπερίδης μίλησε στη κάμερα του volleynews.gr για την νίκη με 3-2 σετ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη συνέχεια της Volleyleague και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο κλειστό του Αγίου Θωμά και να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια.
  • Στον Παναθηναϊκό για έκτη σεζόν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος
    Στον πάγκο του Παναθηναϊκού για έκτη συνεχή σεζόν θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής στις δηλώσεις που έκανε μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους «πράσινους» τόνισε πως δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά δουλειά για να φθάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει.
  • Ο Κυριάκος Καμπερίδης νέος προπονητής του Παναθηναϊκού!
    Σε συμφωνία με τον Κυριάκο Καμπερίδη ήρθε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια στην Κύπρο.