Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2019 13:59

Πρόταση της ΕΟΠΕ στον Πορφύρα για συμμετοχή στο Challenge Cup

Πρόταση έκανε η ΕΟΠΕ στην γυναικεία ομάδα του Πορφύρα, να δηλώσει συμμετοχή στο CEV Challenge Cup (2019-20) μετά την τιμωρία που έχει στην Ευρώπη ο Πανναξιακός και την άρνηση της Θέτιδας, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

 Η διοίκηση του Πειραιώτικου σωματείου επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα της Ομοσποσνδίας ενώ με ανακοίνωση της αναφέρει, ότι η τελική απόφαση θα δημοσιοποιηθεί , μετά απο σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει η επιτροπής βόλεϊ του συλλόγου.

Η επιστολή της ΕΟΠΕ στον Πορφύρα

«'Προς ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μη δικαιώματος συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης του Σωματείου ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ και λόγω μη δήλωσης συμμετοχής του Σωματείου ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ, το Σωματείο σας το οποίο κατέκτησε την 6η θέση της τελικής κατάταξης της Volley League A1 γυναικών 2018-2019, έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα 2019-2020 στην κατηγορία CEV Challenge Cup.Παρακαλούμε για την απάντησή σας μέχρι την Παρασκευή 07/06/2019''.

Η τοποθέτηση του Πορφύρα

«Η Επιτροπή Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας θα συζητήσει τις παραμέτρους και ανάλογα θα πράξει.Θα πρέπει να αξιολογηθούν τα οικονομικά βάρη που αφορούν αυτή την συμμετοχή, σε συνάρτηση με ότι έχει σχέση με την μάχη βιωσιμότητας στον, δύσκολο, αγώνα στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ηδη, πάντως, η ΟΜΑΔΑ μας κέρδισε μία, ακόμα, καταξίωση, ιστορικού χαρακτήρα. Ο Πορφύρας κατέκτησε το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη και έχει το περιθώριο ώστε να επιλέξει.

Η απάντηση που θα δώσουμε την Παρασκευή, επίσης, θα δημοσιοποιηθεί.» 

Σχετικά άρθρα