1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2019 12:23

Σούπερ ενίσχυση με Κωνσταντίνα Βλαχάκη η Θέτιδα Βούλας

   Σουπερ κίνηση από την Θέτιδα Βούλας η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνής 24χρονης ακραία-διαγώνιας, Κωνσταντίνας Βλαχάκη από τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία της επιτυχημένης παίκτριας, αποτελεί μια πολύ καλή και ψαγμένη επιλογή από το σύλλογο της Βούλας που με τον πολύπειρο Γιάννη Νικολάκη στον πάγκο, φιλοδοξεί στην διατήρηση της παραμονή της στην τετράδα της Volleyleague γυναικών. Να σημειωθεί ότι η Βλαχάκη, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό επειδή όπως ενημέρωσε την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», ήθελε απο φέτος να αφιερωθεί στις σπουδές της και μένοντας στον νταμπλούχο, αυτό δεν ήταν εφικτό.

Η ανακοίνωση της Θέτιδας αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την εν ενεργεία διεθνή αθλήτρια Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η οποία αγωνίζεται ως ακραία/διαγώνια.Η 24χρονη αθλήτρια τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού με τον οποίο κατέκτησε πέντε (5) Πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδος , καθώς και ένα (1) Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Τσάλεντζ Καπ).Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα στην οικογένεια της Θέτιδας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ