1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2019 17:43

To Mαρκόπουλο ανακοίνωσε την ανανέωση της Κνέζεβιτς

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ανακοινώνει πως η πασαδόρος, Milica Knezevic, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟΜ και τη νέα σεζόν στη Volleyleague Γυναικών.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, για ακόμη έναν χρόνο, η Milica, είπε:

«Αν και είχαμε την πιο νεανική ομάδα τη χρονιά που μας πέρασε στη Volleyleague, καταφέραμε να συνεχίσουμε την πολύχρονη ιστορία του Συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία για 20η συνεχόμενη χρονιά! Είχαμε κάποια «σκαμπανεβάσματα», αλλά καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε ενωμένοι σαν ομάδα, προπονητικό τιμ και διοίκηση, και αυτό είναι που με κάνει να ανυπομονώ για τη νέα σεζόν στον ΑΟΜ!

Για τη σεζόν που έρχεται: «Η επόμενη χρονιά στη Volleyleague θα αποτελέσει μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, αλλά το βασικό μέρος της ομάδας έμεινε το ίδιο και έχουμε αρχίσει ήδη την προετοιμασία, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη να δω πόσο μακριά μπορούμε να πάμε!»

Για το Μαρκόπουλο που έγινε το νέο της «σπίτι»: Το Μαρκόπουλο δεν είναι μεγάλη πόλη, αλλά αυτό είναι που το κάνει τόσο όμορφο! Έχεις την εντύπωση πως όλοι εδώ είναι μία μεγάλη Οικογένεια και από τη στιγμή που όλοι είναι τόσο φιλόξενοι και φιλικοί, αισθάνομαι πλέον σαν το σπίτι μου!

Για το Γραφείο Τύπου του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ