1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2019 17:05

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ η Μαρία Κλέπκου

 Την ανανέωση της συνεργασίας με την 19 χρονη ταλαντούχα ακραία, Μαρία Κλέπκου, ανακοίνωσε η διοίκση του ΠΑΟΚ που μέχρι στιγμής έχει συμφωνήσει με την διεθνή Εύα Χαντάβα ενω απέκτησε και την λίμπερο, Μαρία Μυρίδου. Η ανακοίνωση για την Κλέπκου αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρία Κλέπκου, η οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» και την περίοδο 2019-20. Η 19χρονη ακραία κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων 2019, ενώ αποτέλεσε και βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας, η οποία πέτυχε την άνοδο στα σαλόνια της Α1.»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδατου acpaok.gr «Είμαι περήφανη που θα φορέσω τη φανέλα του Δικεφάλου και τη χρονιά 2019-2020 και μάλιστα στη Volley League Γυναικών! Άλλωστε ποια αθλήτρια δε θα ήταν περήφανη να αγωνίζεται για έναν Σύλλογο σαν τον ΠΑΟΚ; 

Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση που δείχνει ξανά εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και είμαι σίγουρη πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να χτίσει μία ομάδα με όρεξη για δουλειά, που θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 Γυναικών.

Η περσινή χρονιά κύλησε ιδανικά, ελπίζω και εύχομαι να γίνει το ίδιο και τη νέα σεζόν. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι...».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ