Εκτυπώστε τη σελίδα
24-04-2019 01:06

Μαρία Γκαραγκούνη: «Θα ήθελα να είμαι 20 χρόνια νεότερη» (vid)

Η Μαρία Γκαραγκούνη μετά από 8 χρόνια που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση αγωνίστηκε στον Γ.Σ.Κερατέας. Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Β΄Εθνική μίλησε για την απόφαση της να επιστρέψει, για την αφιέρωση της, για την επιθυμία της και το νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών που αναμένεται να μεγάλο ενδιαφέρον:

 

Για τον Γ.Σ.Κερατέας και την άνοδο στη Β΄γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ: «Ηταν μία χρονιά με πολλά απροόπτα και όλα αυτά την έκαναν πιο όμορφη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Μετά τα Χριστούγεννα και με την έλευση του Δημήτρη η ομάδα δέθηκε και έκανε την διαφορά. Το αποτέλεσμα φάνηκε τώρα εδώ. Ολο τον Β΄γύρο και δύο τελικούς μείναμε αήττητες».

Σχετικά με την καλή αγωνιστική της κατάσταση είπε: «Δεν είμαι... φρεσκαδούρα. Είχα πολλούς πόνους γιατί έχω σοβαρούς τραυματισμούς. Από τη στιγμή που ανελαβα αυτή την υποχρέωση ήθελα να το βγάλω εις πέρας. Αγάπησα πολύ την ομάδα και τη Μήλη (σ.σ.Προκοπίου) την οποία θεωρώ εξαιρετική αθλήτρια. Ηταν ένα στοίχημα για μένα. Μετά από 8 χρόνια το έβγαλα εις πέρας με αξιοπρέπεια. Τώρα λέω τέλος γιατί είμαι πολύ κουρασμένη».

Στους ανθρώπους που αφιέρωσε αυτή την επιτυχία: «Αφιερώνω την άνοδο στην οικογένεια μου. Εκαναν όλοι πολλές θυσίες για να είμαι εγώ εδώ. Ειδικά οι γονείς μου που είναι το μεγάλο μου στήριγμα. Αρχικά δεν ήθελαν να γυρίσω αλλά βλέποντας το μεγάλο μου πάθος και τη θέληση μου να παίξω με στήριξαν και με βοήθησαν όπως πάντα άλλωστε».

Για την άνοδο του ανταγωνισμού στην Volley League γυναικών και για το ενδεχόμενο να επέστρεφε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι 20 χρόνια νεότερη. Αυτό θέλω να σου πω μόνο. Είναι πολύ σημαντικό που ανεβαίνουν οι μεγάλοι σύλλογοι. Θα γίνει πολύ σκληρό πρωτάθλημα, θα πέσουν χρήματα, θα έρθουν πάλι καλές ξένες και όλο αυτό θα είναι πολύ καλό. Ναι, μου λείπουν όλα αυτά. Θα αποκτήσει τον ανταγωνισμό και την αίγλη που είχε παλαιότερα. Δεν ξέρω αν θα γύριζα στον Παναθηναϊκό. Θα γύριζα εκεί που θα μου έλεγε η καρδιά μου και σίγουρα εκεί που θα με ήθελαν».

Media