Εκτυπώστε τη σελίδα
23-04-2019 18:13

Για το «2-0» ο Ολυμπιακός στη Νάξο με πάθος για την ισοφάριση ο ΠΑΟΝ

Η δεύτερη μονομαχία των τελικών της Volleyleague Γυναικών διεξάγεται την Μ. Τετάρτη στο κλειστό της Νάξου, όπου ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (24/4 19.00 live streaming ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ).

Οι «ερυθρόλευκες» στο πρώτο παιχνίδι των τελικών πήραν τη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη» με 3-0 σετ και θέλουν να τις διπλασιάσουν στις Κυκλάδες που θα τις φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη κατάκτηση του νταμπλ. Αντίθετα, ο Πανναξιακός θα παλέψει για την πρώτη του επιτυχία επί του Ολυμπιακού για να έχει στη συνέχεια των τελικών, τουλάχιστον άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα του.

Για τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Γιώτα, ενώ ο Πανναξιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Αν θέλουμε να κρατήσει η σειρά των τελικών, θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στη Νάξο, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ για τη συνέχεια. Περιμένουμε το γήπεδο να γεμίσει και ο κόσμος να μας βοηθήσει με τη φωνή του».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Ο στόχος μας στο 2ο τελικό των πλέι οφ, είναι να διπλασιάσουμε τις νίκες μας κόντρα στον Πανναξιακό για να έχουμε την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο σπίτι μας τη μεθεπόμενη Τετάρτη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλός μας θα είναι ανταγωνιστικός μέσα στην έδρα του και θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε με πίστη στο πλάνο μας».

Πρώτος τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου

Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ 3-0 (25-14, 25-21, 25-17)

Δεύτερος τελικός - Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μενεσλής, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Κατσιάρας, Βαρατάσης, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Τρίτος τελικός - Τετάρτη 1 Μαΐου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ

Τέταρτος τελικός - Σάββατο 4 Μαΐου (Αν χρειαστεί)

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Πέμπτος τελικός - Τετάρτη 8 Μαΐου (Αν χρειαστεί)

Μ. Μερκούρη, -: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ

Σχετικά άρθρα