1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2019 20:18

Με ενθουσιασμό για πρόκριση ο Πανναξιακός,να παραμείνει «ζωντανός» ο ΑΟ Θήρας

Ο Πανναξιακός στο πρώτο Κυκλαδίτικο ντέρμπι της ημιτελικής σειράς του πρωταηλήματος, κατάφερε να κάνει το μπρέικ στη Σαντορίνη κερδίζοντας με 2-3 και πλέον περιμένει το δεύτερο ματς στη Νάξο.

Αν η Νάξος νικήσει το Σάββατο στην έδρα της τότε θα προκριθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία τη,ς στους τελικούς της Volleyleague. Αν ο ΑΟ Θήρας πάρει τη νίκη, τότε θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι στη Σαντορίνη (17/4, 19.30).

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Μετά τη νίκη στη Σαντορίνη μας παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία στην έδρα μας να πανηγυρίσουμε την νίκη-πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που πιστεύω θα γεμίσει το γήπεδο αύριο».

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Είμαστε καλά. Δεν μπορούμε να παίξουμε χειρότερα από το παιχνίδι της Τετάρτης. Έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε και πρέπει να το αποδείξουμε με την εμφάνισή μας».

Volleyleague Γυναικών - Πλέι οφ - Πρώτοι ημιτελικοί

Τετάρτη 10 Απριλίου
Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις (1-0 νίκες) 3-2 (22-25, 25-15, 18-25, 25-23, 15-11) Διαιτητές: Ράντσιου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Καλυμνίου.

ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ (0-1 νίκες) 2-3 (17-25, 25-20, 14-25, 25-23, 14-16) Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσής, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Μουστάκη.

Volleyleague Γυναικών - Πλέι οφ - Δεύτεροι ημιτελικοί

Σάββατο 13 Απριλίου
Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Ολυμπιακός ΣΦΠ (0-1 νίκες) Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βελώνης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σταυράτη, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας (1-0 νίκες) Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Τρίτο παιχνίδι - Τετάρτη 17 Απριλίου (Αν χρειαστεί)
Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις ΔΑΠΠΟΣ 19.30: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ