Εκτυπώστε τη σελίδα
06-04-2019 15:56

Λένα Σπανού: «Τιμή μου που ήμουν αρχηγός των Μακεδόνων, αποχωρώ πλήρης και περήφανη»

Μετά από 5 επιτυχημένα χρόνια στα Κύμινα, η Λένα Σπανού, αρχηγός των Μακεδόνων, έκλεισε τον κύκλο της με την ομάδα του Αξιού.

Σε αυτή την πενταετία η γλυκιά νομικός έζησε τα πάντα φορώντας την άσπρη φανέλα των Μακεδόνων. Δύο υποβιβασμούς, δύο ανόδους και αποκορύφωμα την περυσινή 4η θέση στο πρωτάθλημα. Όμως, όπως δήλωσε και η ίδια συγκινημένη στο volleynews.gr αποχωρεί από τον σύλλογο περήφανη για όλα όσα πέτυχαν αυτή, οι συμπαίκτριές της, οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε και η διοίκηση.

«Αποχωρώ από τους Μακεδόνες ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 5 ετών με έντονες εμπειρίες, πολλές χαρές και λίγες στεναχώριες. Έχω μία μικρή πικρία για την εξέλιξη της φετινής σεζόν, ειδικά μετά την περυσινή 4η θέση. Αυτός όμως είναι ο αθλητικός και σου προσφέρει κάθε είδους συγκινήσεις. Νιώθω πλήρης και περήφανη για όσα καταφέραμε. Είναι μεγάλη μου τιμή που φεύγω ως αρχηγός των Μακεδόνων και ποιος ξέρει, ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν και πάλι» είπε χαρακτηριστικά συγκινημένη η ψυχή των Μακεδόνων την τελευταία 5ετία Λένα Σπανού.

spanou

Σχετικά άρθρα