1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2019 12:19

Η ψυχή στην κερκίδα του Πανναξιακού

Πάνω από 40 φίλοι του Πανναξιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στις Σέρρες για να στηρίξουν την ομάδα του νησιού τους στο final-4 του κυπέλλου.
Παρατηρώντας τις κερκίδες, το βλέμμα κάποιου δεν θα μπορούσε να μην πέσει σε μία αξιαγάπητη κυρία, την ψυχή της ομάδας της Νάξου, που αποτελεί τον πραγματικό όρο του αγνού φιλάθλου που αγαπάει πραγματικά την ομάδα και την στηρίζει στις νίκες και στις ήττες, στις καλές και τις κακές στιγμές.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η κυρία Μαρία Δελημάρη (μητέρα του φωτογράφου του Πανναξιακού Γρηγόρη), που με την ίδια φωνή και ένταση φώναζε για τον Πανναξιακό όταν βρισκόταν μπροστά με 2-0 σετ και με την ίδια ένταση όταν ο ΑΟ Θήρας έκανε την ανατροπή και πήρε τη πρόκριση για τον τελικό.

Τέτοιους φιλάθλους θέλουμε στον ελληνικό αθλητισμό να δίνουν το παράδειγμα με την συμπεριφόρα τους στις νίκες και στις ήττες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ