1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2019 15:08

Οι ΜVP του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση, Μαρία Κλέπκου αφιέρωσαν σε Τάκη Φλώρο και Ηλία Ζωλασταθιάδη (vid)

Η MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων και κορυφαία αθλήτρια του ΠΑΟΚ στην εφετινή διοργάνωση ήταν δίκαια η Σταματία Κυπαρίσση.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της διοργάνωσης η Κυπαρίσση δεν ξέχασε τον άνθρωπο που της έδωσε στόχο στο άθλημα και της άνοιξε ορίζοντες για να φτάσει ψηλά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πολύπειρο Τάκη Φλώρο που ήταν προπονητής στον δικέφαλο, αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το γυναικείο βόλεϊ και πλέον είναι στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Άρη.

Σταματία Κυπαρίσση (αθλήτρια ΠΑΟΚ): Κουραστήκαμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε. Όλες μας το θέλαμε πάρα πολύ και δουλέψαμε σκληρά για να το πετύχουμε. Μπορεί να μην μαζευόμασταν να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων με τη γυναικεία ομάδα, όμως βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη Φλώρο που ήταν ο πρώτος προπονητής που με βοήθησε να εξελιχθώ ως αθλήτρια. Αφιερώνω το βραβείο στους γονείς μου που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό».

Μαρία Κλέπκου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Στον Ηλία Ζωλασταθιάδη που μου έμαθε να μην τα παρατάω ποτέ»

«Είμαστε πολύ χαρούμενες. Επιτέλους οι κόποι μας ανταμείφθηκαν γιατί όλο αυτό που πετύχαμε, ήρθε μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Είναι η τελευταία μου χρονιά ως νεάνιδα και έκλεισε αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο τρόπο».
Που αφιερώνει το βραβείο: «Θέλω να το αφιερώσω στον Ηλία Ζωλασταθιάδη. Όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου χειμώνα καλοκαίρι. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν αυτό που είμαι τώρα. Το βραβείο πάει σε εκείνον που με έμαθε να μην τα παρατάω ποτέ και με έμαθε να κυνηγάω τον στόχο μου μέχρι τέλους».

Ελισάβετ Ηλιοπούλου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Ήταν η καλύτερή μας σεζόν»

«Ήταν η καλύτερή μας σεζόν. Ο ΠΑΟΚ μας βοήθησε από τη διοίκηση μέχρι τους προπονητές για να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια από όλες τις ομάδες.
Που αφιερώνει το βραβείο: «Στους προπονητές μου, στις συμπαίκτριές μου και φυσικά στην οικογένειά μου».

Πηγή: volleyball.gr - Tίμος Αθανασόπουλος

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ