Εκτυπώστε τη σελίδα
24-03-2019 17:38

Γιώργος Οικονομίδης: «Μας στερήθηκε το δικαίωμα να πάρουμε το 2ο σετ με την Θέτιδα»

Ο προπονητής των Μακεδόνων Αξιού Γιώργος Οικονομίδης έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη της Θέτιδας αλλά εξέφρασε και τα παράπονα του για σφυρίγματα στο καθοριστικό 2ο σετ του μεταξύ τους αγώνα (διαιτητές ήταν οι Κυριοπούλου, Αντωνόπουλος) και τόνισε πως την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την παραμονή σε βάρος της Ηλιούπολης:

«Χάσαμε εύκολα το 1ο σετ πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνηση. Προσπαθήσαμε και ανασυνταχθήκαμε στο 2ο, έχοντας σαν στόχο την ως το τέλος διεκδίκησή του, δικαίωμα που πιστεύω πως μας στερήθηκε. Με την υποκειμενικότητα της κρίσης, παραθέτω τις φάσεις στο 19-15, στο 19-16 και στο 21-19. Αν συμφωνήσουμε όλοι πως στις συγκεκριμένες πάσες της πολύ αξιόλογης πασαδόρου Δρακουλίδου δεν υπάρχει παράβαση, πώς μπορούμε να πούμε το αντίθετο στη συνέχεια της φάσης στο 21-19, για την πάσα της διαγώνιας της ομάδας μας, Παπαδοπούλου, στην οποία δίνεται παράβαση διπλής πάσας και πώς με μεγάλη ευκολία τιμωρείται με κόκκινη κάρτα η πασαδόρος μας Τσοχατζή για διαμαρτυρία, φάση την οποία επίσης παραθέτω. Ενώ λοιπόν το σκορ είναι 21-19 και έχουμε προϋπόθεση αντεπίθεσης, αυτό μετατρέπεται σε 23-19. Δεν ξέρω αν θα καταφέρναμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε μα είναι κάτι που δε θα μάθουμε και ποτέ.
Το 3ο σετ ήταν εξίσου ανταγωνιστικό με το 2ο ως το 23-22, σημείο στο οποίο η ομάδα της Θέτιδας με μια δύσκολη αλλαγή περιστροφής και έναν άσο, κατάφερε να κλείσει τον αγώνα».

Ο Γιώργος Οικονομίδης συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Θέτιδας για τη νίκη αλλά και τη συνολική της παρουσία στο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια και στις αθλήτριες της ομάδας μας για την μαχιτηκότητα που επέδειξαν στο 2ο και 3ο σετ της αναμέτρησης. Εμείς οφείλουμε να δείξουμε συνέπεια στην προσπάθειά μας, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Οικονομίδης έχει ανεβάσει βίντεο με όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις: ΕΔΩ