Εκτυπώστε τη σελίδα
22-03-2019 13:01

«Κλειδώνει» και μαθηματικά την πρωτιά ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ηλιούπολη

Με την συνάντηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ηλιούπολης σήμερα Παρασκευή (22/3) στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Οι Κυπελλούχες Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της σεζόν, όπου θα αγωνιστούν στη Σαντορίνη με τον δεύτερο της κατάταξης Α.Ο. Θήρας (Σάββατο 30/3, 18:00).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Σάσκια Χίπε.Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού,Κατερίνα Γιώτα δήλωσε για το ματς με την Ηλιούπολη που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και παλεύει για την σωτηρία της: «Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη είναι σημαντικό για εμάς γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας ενόψει την πλέι οφ. Για αυτό το λόγο θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρωτιά στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής είναι:

Σάββατο 23 Μαρτίου

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Κατσιάρας, Κομιανού, Γραμματεία:

Π. Σαλπέας 19.00: ΑΟΦ Πορφύρας - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Λ., Τσίτσικας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

ΔΑΚ Ευόσμου 19.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδοπούλου Χ., Γραμματεία: Καρακούλια.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Πικραμένος, Κτενάς, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κούγιας, Σπίνας, Γραμματεία: Λιόντου.

Δευτέρα 25 Μαρτίου

ΔΑΚ Πυλαίας 17.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκοπούλου

Σχετικά άρθρα