Εκτυπώστε τη σελίδα
08-03-2019 22:30

Volleyleague γυναικών: Συνέχεια σε Ρέντη και «Σαλπέας»

Ύστερα από την διεξαγωγή των αγώνων του Άρη με τον Πανναξιακό και της Θέτιδας με τον ΑΟ Θήρας, συνεχίζεται τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (9/3) και τρεις αγωνιστικές πριν τη ληξη της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Ηλυσιακό (20.00).

Οι «ερυθρόλευκες» που έχουν σφραγίσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης θέλουν μια ακόμη νίκη κυρίως γοήτρου απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα των Ιλισίων που βρίσκεται στην ένατη θέση και κατάφερε χωρίς ξένες να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα επίσης στον Πειραιά, ο Πορφύρας υποδέχεται στο «Π. Σαλπέας» την Κόρινθο (20.00).Η φορμαρισμένη ομάδα του Βασίλη Πανδή που κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο, στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο γοήτρου κόντρα στην ουραγό Κόρινθο που ψάχνει βαθμούς για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της. Την Κυριακή 10/3, την σκυτάλη παίρνει η αναμέτρηση του Αίαντα με τους Μακεδόνες στον κλειστό του Ευόσμου (17.30) .

Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον κυρίως για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι στην προτελευταία θέση και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να έχουν σοβαρές ελπίδες παραμονής μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου. Από την άλλη ο Αίαντας που είναι στην έκτη θέση, προέρχεται από νίκη ττην προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Κόρινθο και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Τέλος η αυλαία πέφτει την Τετάρτη 13/3 (18.00) στην Ηλιούπολη, εκεί όπου ο τοπικός ΓΣ με νέο προπονητικό δίδυμο τις παλαίμαχες αθλήτριες Μήτση-Μεμετζή να κάνουν το ντεμπούτο τους, αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο που οι περισσότερες παίκτριες του συμμετέχουν στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων που ολοκληρώνεται την Κυριακή.Το ματς  εδώ αφορά τις γηπεδούχες που έχουν να κερδίσουν τρεις μήνες, βρίσκονται στην 10η θέση και θέλουν μια ακόμη νίκη για να σωθούν και μαθηματικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας (8/3), και όλοι οι αγώνες της Volleyleague είναι αφιερωμένοι στη γυναίκα Για αυτό το λόγο η Ε.Ο.ΠΕ. μέσω μελών της από το διοικητικό συμβούλιο, θα προσφέρει συμβολικά ένα τριαντάφυλλο σε όλες τις αθλήτριες.Η αρχή έγινε την Πέμπτη (7/3) στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανναξιακό στο κλειστό της Πυλαίας, εκεί όπου το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δήμητρα Χαριτίδου προσέφερε ένα λουλούδι στις παίκτριες των δύο ομάδων

Volleyleague Γυναικών - 19η αγωνιστική

Πέμπτη 7 Μαρτίου

ΑΣ Άρης - Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3 (19-25,15-25, 09-25)

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Γ. Γεννηματάς: ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Θήρας 0-3 (21 – 25, 13-25, 18-25)

Σάββατο 9 Μαρτίου

Μ. Μερκούρη 20.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητές: Λιάκου, Διαμαντής, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπες: Χατζηθωμά, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Παπανικολάου

.Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Κόρινθος

Διαιτητές: Μουλά Λ., Μαρκάτης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κομιανού, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καλυμνιού.

Κυριακή 10 Μαρτίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.30: ΑΠΣ Αίας - ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Κεχαγιά, Λουμσί, Γραμματεία: Καρακούλια.

Τετάρτη 13 Μαρτίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κομιανού, Αρβανίτης, Γραμματεία: Μαλκοπούλου. 

Σχετικά άρθρα