1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2019 21:19

Νίκη για την τετράδα η Θέτιδα για την έκπληξη ο Πορφύρας στην Βούλα

Σπουδαίο παιχνίδι στην Βούλα ,όπου η Θέτιδα μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΑΟ Θήρας, υποδέχεται τον πολύ ανεβασμένο Πορφύρα (2/3, 19.00).

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που κάνει ένα σταθερά εντυπωσιακό πρωτάθλημα, κατέχει εδώ και πολύ καιρό την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και θέλει ένα ακόμη τρίποντο, ώστε να παραμείνει ακλόνητη και μάλιστα να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τον πέμπτο Άρη που δοκιμάζεται στα Κύμινα.

Από την άλλη ο Πορφύρας που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, την καλύτερη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία αλλα και την ακραία Μαριαλένα Δραγουμάνου πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 278 πόντους, δείχνει πολύ φορμαρισμένος ,με καλή ψυχολογία, και θα επιδιώξει νίκη κυρίως γοήτρου για να τερματίσει οσο πιο ψηλότερα μπορεί.

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κίνητρο να πάρουμε τη νίκη για να κυνηγήσουμε το όνειρο. Πιστεύω πως μαζί με τον Πορφύρα είμαστε οι ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.

Κάθε παιχνίδι για τη Θέτιδα είναι τελικός και εδώ που φθάσαμε, κυνηγάμε να κάνουμε την υπέρβαση. Παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα».

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Η Θέτιδα είναι μία ομάδα που μετά τη νίκη της επί του Άρη, σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα είναι στην τετράδα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Έτσι, μετά τη Σαντορίνη ακολουθεί για εμάς δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη αποστολή με ομάδα που θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό στον Β' γύρο και θα πάμε στη Βούλα με την ίδια λογική που παίζουμε φέτος, δηλαδή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Volleyleague Γυναικών - 18η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Βουδούρης, Πικραμένος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσιάρας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Μαριδάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Κομιανού, Γραμματεία: Τάλαρου.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Κουτσούλας, Κτενάς, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Λιόντου, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καλυμνιού.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Ράντσιου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδοπούλου Χ., Γραμματεία: Πασπάλα.

 

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ