Εκτυπώστε τη σελίδα
20-02-2019 12:20

Αίας Ευόσμου: «Φθηνή η δικαιολογία της ΑΕΚ, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός»

Ο Αίας Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια που είχε η οικογένεια του Ηλία Ζωλασταθιάδη, προπονητή της ομάδας και πετάει τα καρφιά του στην ΑΕΚ που δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του αγώνα κυπέλλου. Αναλυτικά:

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Ηλία Ζωλασταθιάδη και τη πασαδόρο, Βασιλική Βλάχου, γυναίκα του Έλληνα τεχνικού.

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.

Στον αθλητισμό και τον πολιτισμό βασικό στοιχείο είναι ο άνθρωπος. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος βρίσκεται ξαφνικά μπροστά στην ιερή στιγμή να αποχαιρετήσει οικοίο του πρόσωπο δεν τίθεται θέμα επιλογής.Μια τέτοια στιγμή ζούμε και στην δική μας οικογένεια καθώς ο ιός της γρίπης άφησε το στίγμα του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Ηλία Ζωλασταθιάδη.

ΥΣ.Τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα της ΑΕΚ που δεν δέχτηκε την αναβολή του αγώνα για την επόμενη εβδομάδα με την φτηνή δικαιολογία της μη ύπαρξης γηπέδου.

Θα κατέβουμε να αγωνιστούμε χωρίς τον προπονητή και χωρίς βασικές αθλήτριες λόγω της ίωσης.

Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι οι αγώνες πρέπει να δίνονται με βάση τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και όχι με βάση την πιθανότητα μιάς φτηνής πρόκρισης.

Για το τμήμα volley του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ