1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2019 11:59

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Αφιερωμένο στους γονείς μου και στο Χρήστο»

Σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της περιόδου για την Θέτιδα Βούλας, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου έκανε την υπέρβαση. Με τους 25 πόντους που πήρε, όχι μόνο οδήγησε την ομάδα της στο τρίποντο και στο +5 στην βαθμολογία από τον Άρη για την εξασφάλιση της 4ης θέσης αλλά παράλληλα αναδείχθηκε και MVP της 16ης αγωνιστικής.
Η Κύπρια ακραία της Θέτιδας Βούλας μίλησε στο volleyball.gr για το 3ο βραβείο MVP με 3 διαφορετικές ομάδες (Ηρακλής Κηφισιάς, ΓΣ Ηλιούπολης πέρυσι) σε δύο χρόνια, για την Θέτιδα Βούλας αλλά και για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Για το βραβείο της MVP: «Η αλήθεια είναι ότι με το βραβείο της MVP επιβραβεύονται οι κόποι και ο ιδρώτας μας. Μπορεί το βραβείο να είναι προσωπικό όμως έχει αντίκτυπο σε όλη την ομάδα που κάθε Σάββατο τα δίνει όλα για τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τη δική της απόδοση: «Ένιωσα αρκετά συγκεντρωμένη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και αυτό μου βγήκε. Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες δεν πέρασα εύκολα. Είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου και πήγαινα συντηρητικά στην προπόνηση. Είχα άγχος γιατί δεν ήξερα αν θα με επηρέαζε το ματς. Τελικά πήγα καλά όπως καλά πήγε όλη η ομάδα. Συνολικά πιστεύω παίξαμε το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι. Είχαμε συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο που ήταν η νίκη γιατί ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν κομβικό για τη συνέχεια».

Για την εξασφάλιση της 4ης θέσης: «Είμαστε στο +5 από τον Άρη αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει το παραμικρό. Στο γυναικείο βόλεϊ όλα παίζονται. Δικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην 4η θέση και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Αυτό είπαμε και χθες στην προπόνηση. Πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα σαν τελικό για να φθάσουμε στα ημιτελικά».

Για την πορεία της Θέτιδας: «Στην αρχή της περιόδου ο βασικός μας στόχος που είχαμε θέσει είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αυτό έγινε και πλέον ο νέος μας στόχος είναι η τετράδα. Πήγαμε καλύτερα απ'ότι θα περιμέναμε και αυτό οφείλεται στην διοίκηση που κάνει καταπληκτική δουλειά και σε όλο το προπονητικό staff. Η ομάδα είναι δεμένη, τα αποδυτήρια μας είναι πολύ καλά και αυτό βγαίνει σε κάθε ματς».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι το πλέον ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Κάθε Σάββατο είναι μία ξεχωριστή πρόκληση. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει κίνητρο και αυτό δεν μας αφήνει να εφησυχάζουμε. Οι περισσότερες ομάδες είναι ανταγωνιστικές και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερο».

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα σε πλεονεκτική θέση παρά τα προβλήματα που του βγήκαν στην χρονιά με τον τραυματισμό της Χίπε. Ο ερχομός του Χουντ και η επιστροφή της Κονόμι έδεσαν ακόμη περισσότερο την ομάδα. Έχει πολύ καλό ελληνικό κορμό και πιστεύω θα πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρώ όμως ότι θα δούμε και περισσότερο ανταγωνιστική την Σαντορίνη».

Για την αφιέρωση του βραβείου: «Πρώτα απ'όλα το αφιερώνω στους γονείς μου που ήρθαν από την Κύπρο για να με δούνε και μου έφεραν τύχη στο παιχνίδι. Επίσης το αφιερώνω στον Χρήστο το βαπτιστήρι μου. Είναι 12 μηνών, έχω να τον δω καιρό και μου λείπει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ