1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2019 18:09

Ελίζαμπεθ Σκοτ: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»

H Aμερικανίδα ακραία του Ολυμπιακού, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ, με αφορμή την ανάδειξή της ως MVP έδωσε συνέντευξη στο σάιτ της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά:  

Στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, η Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ με 25 πόντους οδήγησε την ομάδα της στη νίκη στην έδρα του Άρη με 3-2 σετ.

Η Αμερικανίδα ακραία αναδείχθηκε MVP της 12ης αγωνιστικής και μιλώντας στο volleyball.gr δεν έκρυψε την χαρά της για το βραβείο και αναφέρθηκε στις πρώτες της εντυπώσεις από την Ελλάδα και τη νέα της ομάδα.

«Είναι μεγάλη τιμή στο πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να παίρνω και το βραβείο της MVP. Σίγουρα δεν θα ερχόταν αυτή η διάκριση αν δεν ήταν οι συμπαίκτριές μου. Έχουμε τόσες χαρισματικές αθλήτριες και δυστυχώς η Σάσκια (σ.σ. Χίπε) τραυματίστηκε. Τις ευχόμαστε περαστικά και όλες οι υπόλοιπες θα συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Για την Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με καλωσόρισαν στην ομάδα και ο κόσμος στην Αθήνα είναι πολύ ευγενικός. Η πόλη είναι απίστευτη και ανυπομονώ να την εξερευνήσω».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία με τον Ολυμπιακό: «Ξεκίνησα την σεζόν στην Ιταλία, αλλά το συμβόλαιό μου τελείωσε τον Ιανουάριο. Βρισκόμουν σε αναζήτηση ομάδας όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και η απόφαση να έρθω ήταν εύκολη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η πρώτη μου εντύπωση για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλή, μού έχει κάνει εντύπωση πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος στις κερκίδες. Δείχνουν την αγάπη τους με έντονο τρόπο και το κλίμα την ώρα του αγώνα είναι εντυπωσιακό».

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ