1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2019 17:40

To στολίδι της Κερατέας με «ταραφλέξ» που μοιάζει με παρκέ!

Το παλιό ιστορικό γυμναστήριο της Κερατέας μετά από μία περίοδο παρακμής όχι μόνο γίνεται και πάλι λειτουργικό αλλά αποτελεί και στολίδι για τα Μεσογεία και την Αττική γενικότερα.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας υλοποίησε ένα όνειρο πολλών ετών και με τη συμπαράσταση του Δήμου αλλά και των πιστών φίλων του συλλόγου τοποθετήθηκε ειδικό δάπεδο βόλεϊ τύπου ταραφλέξ που μάλιστα έχει την όψη παρκέ.

Πρόκειται για μοναδικό στο είδος του σε όλη την Ελλάδα και πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του. Οπως λέει ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας η εύρεση του συγκεκριμένου τύπου είναι αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και αναζήτησης όλης της ευρωπαϊκής αγοράς και η τοποθέτηση του ειδικού δαπέδου μετέτρεψε την ιστορική έδρα της πόλης σε ένα ζεστό και όμορφο γήπεδο που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά των ακαδημιών.

«Παραδίδουμε το ανακαινισμένο μας γυμναστήριο στη νεολαία της περιοχής μας. Είμαστε περήφανοι και ικανοποιημένοι που άλλη μία εγκατάσταση αναβαθμίζεται μέσα σε δύσκολες εποχές και μεγάλες οικονομικές δυσκολιες. Ευχαριστώ δημόσια όσους μας στηρίζουν, τον Δήμο, τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές και καλώ τους γονείς της Κερατέας αλλά και των γύρω περιοχών να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο έμπειρο προπονητικό τιμ», δήλωσε στο volleynews.gr ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας και μάλιστα έκανε ανοικτή πρόσκληση για την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 21.00 στον Ιππικό όμιλο Κουβαρά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ