1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2019 13:23

Δραγουμάνου, Κωνσταντέλου: «Κίνητρο η κλήση στην Εθνική» (video)

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής volleyleague γυναικών είναι οι Μαριαλένα Δραγουμάνου, Έμιλυ Κωνσταντέλου.
Οι δύο αθλήτριες είναι από τα βασικά γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Πορφύρα, κερδίζοντας με τις εμφανίσεις τους και την κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο για το προπονητικό καμπ της Εθνικής γυναικών.

Δραγουμάνου και Κωνσταντέλου μίλησαν στη κάμερα του volleynews.gr μετά τη μεγάλη νίκη του Πορφύρα επί του Μαρκόπουλου και μίλησαν για τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά αλλά για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ομάδα και γενικά από όλο το τιμ. Το θέλαμε πολύ, το δείξαμε στο γήπεδο και τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, απλά εμείς πλέον δεν κοιτάμε μόνο πως θα μείνουμε στη κατηγορία, αλλά γιατί όχι να μην κοιτάμε και ψηλότερα» ήταν το αρχικό σχόλιο της Μαριαλένας Δραγουμάνου και η Έμιλυ Κωνσταντέλου συμπλήρωσε:

«Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και ήταν παιχνίδι που θέλαμε και έπρεπε να νικήσουμε. Εφόσον ο στόχος της νίκης επετεύχθη, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Με την Μαριαλένα είμαστε για δεύτερη χρονιά στην ομάδα και σίγουρα νιώθουμε πιο άνετα. Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε δέσει μεταξύ μας και όλα κυλούν καλύτερα».

Για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα: «Το χάρηκα πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Είναι φυσικά κίνητρο για τη συνέχεια» σχολίασε η Κωνσταντέλου και η συμπαικτριά της είπε: «Είναι μεγάλη εμπειρία να είσαι μέσα στις καλύτερες της Εθνικής ομάδας. Τώρα γυρίσαμε όμως στην ομάδα μας και παλεύουμε για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στο γήπεδο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ