1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2019 16:42

Κένεντι Μπράιαν: «Στον Πανναξιακό διασκεδάζουν παίζοντας βόλεϊ, εύκολη απόφαση να έρθω»

Δύο ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα η Κένεντι Λιν Μπράιαν για λογαριασμό του Πανναξιακού.

Η πανέμορφη Αμερικανίδα διαγώνια που θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Νάξου στο παιχνίδι με την Κόρινθο, έδωσε στο volleynews.gr την πρώτη της συνέντευξη στη χώρα μας και έδειξε διαβασμένη για το ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτά που θα συναντήσει. Η 24χρονη Κένεντι χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση να έρθει στον Πανναξιακό και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά...

Αν έχει επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα: «Ήμουν πέρυσι το καλοκαίρι για 3 εβδομάδες με την Μαρίσα Φιλντ και κάναμε βόλτα σε όλο το Ιόνιο Πέλαγος και στα τα νησιά του. Με την Μαρίσα ήμασταν συμπαίκτριες στις Φιλιππίνες ενώ είχε ήδη αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και μου πρότεινε να κάνουμε διακοπές στην Ελλάδα. Μείναμε Αθήνα μία εβδομάδα και πήγαμε και είδαμε επίσης έναν από τους τελικούς μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τώρα θα είμαστε αντίπαλες και χαίρομαι που θα την αντιμετωπίσω. Είναι πανέμορφα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να δω την Νάξο. Μόνο από τις φωτογραφίες που έχω δει και είναι πολλές, την έχω ερωτευτεί».

Τι την έκανε να έρθει στον Πανναξιακό: «Από ότι έχω δει σε βίντεο της ομάδας, αυτό που παρατήρησα είναι ότι διασκεδάζουν να παίζουν βόλεϊ, έχουν πάθος και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μίλησα ήδη με την Άλεξ Ριντ και την Όλγα Βεργίδου και μου είπαν κάποιες πληροφορίες για τον Πανναξιακό. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στον σύλλογο ήταν ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα στη Νάξο και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι και να μην παραμείνω την επόμενη σεζόν».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι τα τελευταία 8-9 χρόνια η καλύτερη ομάδα. Με τους γονείς μου ψάξαμε πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα και είδαμε τις κόντρες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και μερικές άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια όπως ο Πανναξιακός. Έμαθα ότι ο Πανναξιακός δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ένας από τους στόχους μας. Έχουμε καλό ρόστερ, παρακολούθησα ορισμένα παιχνίδια της ομάδας και έχουμε καλές πιθανότητες φέτος».

Γιατί έφυγε από την Ινδονησία: «Δεν ταίριαξα τόσο με τον σύλλογο. Είχαμε διαφορετικές απόψεις και ήταν σημαντικό για μένα να είμαι σε ένα περιβάλλον που θα νιώθω άνετα. Μόλις αποχώρησα ήρθε η πρόταση του Πανναξιακού και δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή. Η Ελλάδα είναι φανταστικό μέρος για να ζήσεις και χαίρομαι που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Για τον κόσμο της Νάξου: «Έχω δει την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο και τους περιμένω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες της ομάδας».

Τίμος Αθανασόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ