1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2019 00:55

«Βόμβα» του Πανναξιακού με την Αμερικανίδα Κένεντι Λιν Μπράιαν

Αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο εμφανίζεται ο Πανναξιακός, ο οποίος απέκτησε και τρίτη ξένη που θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το ήδη δυνατό ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Κωστακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, η ομάδα της Νάξου συμφώνησε με την Αμερικανίδα διαγώνια Κένεντι Λιν Μπράιαν, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν στην Ινδονησία και στην Bandung BJB Pakuan αλλά αποχώρησε για λογαριασμό της ομάδας των Κυκλάδων.

H Κένεντι γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως διαγώνια. Δεν είναι η πρώτη της φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς έχει περάσει και από τη Γαλλία τη σεζόν 2016-17 με τη φανέλα της Evreux Volley-Ball. Έχει επίσης παίξει βόλεϊ στη Νότιο Κορέα και στις Φιλιππίνες.

Η άφιξή της στη Νάξο θα γίνει την Πέμπτη 18/1 και θα είναι στη διάθεση της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Κόρινθο για την 12η αγωνιστική.

Μετά από 11 αγωνιστικές, ο Πανναξιακός είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 10 νίκες και μόλις μία ήττα.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ