1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2019 15:54

Επέστρεψε στα γήπεδα η Βιργινία Δικαιούλια: «Ψάχνω ακόμα να βρω τα πατήματά μου»

Η Βιργινία Δικαιούλια μετά την εμπειρία της στο Survivor 2, αν και επέστρεψε στο Μαρκόπουλο και στη μεγάλη της αγάπη, το βόλεϊ, ένας τραυματισμός δεν την άφησε να μπει ξανά στη ρουτίνα των προπονήσεων και του πρωταθλητισμού με τον ΑΟΜ στη μεγάλη κατηγορία.

Όλα αυτά μέχρι χθες, καθώς η 23χρονη κεντρική έκανε το ντεμπούτο της στη φετινή Volleyleague και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου, σχεδόν έναν χρόνο μετά την είσοδό της στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Η Δικαιούλια στο πρώτο της παιχνίδι είχε 2 πόντους.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει τα πατήματά μου ακόμα. Ψάχνομαι στο γήπεδο ακόμα και είναι λογικό. Προσπαθώ να βρεθώ και με τις συμπαίκτριές μου γιατί για εμένα είναι καινούργια η σύνθεσή της ομάδας, ενώ ήρθε και νέος προπονητής. Για πρώτη φορά που έπαιξα σε επίσημο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό, υπήρχαν θετικά στοιχεία και αυτά κρατάω. Όσον αφορά το παιχνίδι, στα δύο πρώτα σετ μπήκαμε δυναμικά και βγάλαμε ενέργεια. Κρατάμε τον βαθμό, σίγουρα όμως μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Συνεχίζουμε στα επόμενα γιατί έρχονται δύσκολοι αγώνες» δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή κεντρική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ