1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2019 14:03

Επίσημα Κορίνθια η Κομλένοβιτς, παίζει με Πανναξιακό

Επίσημα αθλήτρια του ΑΣΠ Κόρινθος είναι η Μιργιάνα Κομλένοβιτς. Η 32χρονη ακραία θα αντικαταστήσει την Αμερικανίδα Ρέιτσελ Κοξ που αποχώρησε από την ομάδα, καθώς η διοίκηση και το προπονητικό τιμ δεν ήταν ικανοποιημένο από την απόδοσή της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η Κομλένοβιτς υπενθυμίζουμε αποχώρησε από την Ηλιούπολη. Η ανακοίνωση της Κορίνθου: 

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι σε θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την πολύ έμπειρη ακραία-διαγώνιο Μιριάνα Κομλένοβιτς.

Γεννημένη το 1986 και με ύψος 1,83, έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλλεϊ με τα χρώματα Πανελλήνιου, Ιώνων, Ανατόλιας και Πορφύρα. Η καριέρα της συνεχίστηκε και εκτός συνόρων, με πέρασμα από το πρωτάθλημα Τουρκίας, Γαλλίας και όχι μόνο.Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και διεθνής αθλήτρια με την Εθνική ομάδα της Σερβίας.Θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την “ερυθρόλευκη” φανέλα από την επόμενη αγωνιστή, με αντίπαλο τον Πανναξιακό εντός έδρας.Η οικογένεια του ΑΣΠ Κόρινθος την καλωσορίζει και της εύχεται καλό και δημιουργικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ