1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2019 20:53

Πλήρεις Αίας, Μαρκόπουλο και ντεμπούτο Μανθάτη στον Εύοσμο

Η Volleyleague γυναικών επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες λόγω των Χριστουγέννων και η αρχή θα γίνει στον Εύοσμο, όπου ο Αίας υποδέχεται το Μαρκόπουλο για την 11η και τελευταία αγωνιστική του Α' γύρου (12/1, 17.00).
Ο Αίας προετοιμάστηκε για την αναμέτρηση χωρίς την Ηλιάνα Ιακωβίδου που ήταν με την εθνική γυναικών και την Σάνια Τζούριτς με την Εθνική Βοσνίας, με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη να υπολογίζει όμως όλες του τις αθλήτριες για τον αγώνα του Σαββάτου.

Το Μαρκόπουλο προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Βασίλη Μανθάτη να παίρνει τη θέση του Κώστα Σωτηρόπουλου, ενώ αποχώρησε και η Καλαϊτζίεβα. Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι ο Αίαντας (12β.), με τον ΑΟΜ να είναι δύο θέσεις πιο κάτω (9β.).

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Το Μαρκόπουλο είναι μία ομάδα υπολογίσιμη. Έχει την πολυτέλεια να έχει 3 ξένες αθλήτριες στη συνθέσή του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε νέα αρχή γιατί τα αποτελέσματα του 2018 δεν μας βοήθησαν καθόλου».

Βασίλης Μανθάτης (ΑΟ Μαρκοπούλου): «Παίζουμε με μία καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Όλοι την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά για αυτό τον αγώνα. Ευτυχώς δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό, είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ομάδα στα μέτρα μας και θα έδινα το χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Εύχομαι να γίνει ένα κάλο παιχνίδι».

Volleyleague Γυναικών - 11η αγωνιστική

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λουμσί, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Καρακούλια.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Τσιούλα, Δημητρίου, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Κακάτσιου, Μαλακίδης, Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Βουδούρης, Κτένας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κούγιας, Σπίνας, Γραμματεία: Λιόντου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μεταξά, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Μ. Μερκούρη 20.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Βαρατάτης, Επόπτες: Κορδετζάκη.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Πρέντζας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Καλογιάννη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ