1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2019 10:01

Φιλικά προετοιμασίας με Μεσσηνιακό και Απόλλωνα Καλαμάτας η Κόρινθος

Φιλικά παιχνίδια με τις δύο Καλαματιανές ομάδες, τον Μεσσηνιακό και τον Απόλλωνα, οι οποίες βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Α2 γυναικών, θα δώσει εντός έδρας η Κόρινθος, το διήμερο 5-7/1 στο πλαίσιο της προετοιμασίας τηςγια τον αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού ενώ το πρώτο ματς του 2019, θα δοθεί σήμερα (20.15), κόντρα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.

Αναλυτικά η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει για την διεξαγωγή των φιλικών:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει τη διεξαγωγή τριών φιλικών αναμετρήσεων τις επόμενες ημέρες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας στις 3/1 και ώρα 20:15 θα αντιμετωπίσει αμερικανικό κολέγιο που θα βρεθεί στην περιοχή μας για λίγες ημέρες.

Στις 5/1 οι “ερυθρόλευκες” θα αντιμετωπίσουν το Μεσσηνιακό στις 19:30 και, τέλος, στις 7/1 και ώρα 20:00 ο ΑΣΠ Κόρινθος θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο, στηρίζοντας την προσπάθεια των κοριτσιών, λίγες ημέρες πριν τον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα για τη Volley League Γυναικών, απέναντι στους Μακεδόνες στις 12/1.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ