Εκτυπώστε τη σελίδα
18-12-2018 20:32

Στο... πολικό Κούσαμο για το διπλό ο ΑΟ Θήρας

Στο... παγωμένο Κούσαμο των -9 βαθμών Κελσίου βρίσκεται ο ΑΟ Θήρας, για να αντιμετωπίσει την τοπική Πόλκι, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Τσαλεντζ Καπ (19/12, 18.30). 
Η ομάδα της Σαντορίνης άφησε την... ζέστη των κυκλάδων για την κρύα Φινλανδία για το πρώτο βήμα, που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά στις 22 Ιανουαρίου στην έδρα της. Ο Μπράνκο Γκάιτς και οι αθλήτριές του ταλαιπωρήθηκαν στο ταξίδι για το Κούσαμο, καθώς αναχώρησαν από τη Σαντορίνη την Δευτέρα το απόγευμα και συνολικα διέσχισαν 3.402 χιλιόμετρα για να φθάσουν στον προορισμό τους. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον ΑΟ Θήρας για το 2018.

Η προετοιμασία για τον αγώνα θα ολοκληρωθεί με προπονήσεις το βράδυ της Τρίτης , με το που φτάσει η ομάδα στην πόλη και το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο «Kuusamon Liikuntahalli», εκεί όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Μάρκο Σίφιρντ και ο Βούλγαρος Ατάνας Βαρμπάνοφ.

Η Πόλκι Κούσαμο, για την 14η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος, νίκησε με 3-0 σετ την Κανγκασκάλα και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς με ρεκόρ 9-5.