1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2018 16:52

Η Ειρήνη «κιτρίνισε» Μοντάνιο και Γκουίτζι!

«Οσο ψάχνεις, βρίσκεις» έλεγαν οι παλιοί και δεν είχαν άδικο. Τι βρήκαμε λοιπόν; Οι δύο μεγάλες κυρίες του παγκοσμίου βόλεϊ, η ελληνοκολομβιανή Μαντλέιν Μοντάνιο του Άρη και η Ιταλίδα Μαρτίνα Γκουίτζι του Αίαντα Ευόσμου που παντρεύτηκε τον Δημήτρη Τζούριτς, διατύπωσαν δημόσια παράπονα για τις διαιτησίες στην Volley League γυναικών αλλά και για τις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν σε πρόσφατους αγώνες του πρωταθλήματος.

 

Εξέφρασαν παράπονα και επειδή μετά από πολλά χρόνια δέχτηκαν κίτρινη κάρτα στα γήπεδα του βόλεϊ. Δεν θα μπούμε στην ουσία των αποφάσεων, ούτε θα κάνουμε τους δικαστές διότι ούτε τους αγώνες έχουμε δει, ούτε ήμασταν στο γήπεδο και άλλωστε κανείς δεν είναι πάνω από τους κανονισμούς και το νόμο πολύ περισσότερο μέσα σε έναν αγώνα.

Είναι όμως ενδιαφέρον να δούμε πως και τις δύο αθλήτριες «κιτρίνισε» το ίδιο πρόσωπο και μάλιστα δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο ρέφερι αλλά για τη μεγάλη κυρία της ελληνικής διαιτησίας Ειρήνη Μουλά, που όπως φαίνεται δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και δεν χαρίζεται σε ονόματα και φανέλες.

Την Μοντάνιο την κιτρίνισε στον αγώνα που έγινε στη Νάξο μεταξύ του Πανναξιακού και του Άρη για την 8η αγωνιστική στις 9 Δεκεμβρίου και την Γκουίτζι την κιτρίνισε νωρίτερα στον αγώνα Α.Ο.Θήρας - Αίας Ευόσμου για την 4η αγωνιστική στις 17 Νοεμβρίου στη Σαντορίνη. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ