1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2018 17:18

Μάχη επιβίωσης για Πορφύρα και Μακεδόνες Αξιού

Μονομαχία παραμονής στο «Σαλπέας» καθώς ο Πορφύρας που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας υποδέχεται τους ουραγούς Μακεδόνες Αξιού (12/12, 20.00)

Οι γηπεδούχες προέρχονται από 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη την ήττα από την Κορινθο, οπου είχαν πολλά παράπονα απο την διαιτησία ενώ τελευταία νίκη ήταν το 3-2 κόντρα στον Άρη. Η Πειραιώτικη ομάδα, στατιστικά ισοβαθμεί στην στη 4η θέση με Ηλυσιακό και Ηλιούπολη στην κατηγορία των άσσων με 61.

Από την άλλη οι Μακεδόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα την περυσινή ομάδα που τερμάτισε στην τετράδα, έχουν πετύχει μία μονο νίκη εντός έδρας κόντρα στο Μαρκόπουλο, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αύριο καλούνται να αντιδράσουν κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με αυτούς.

Αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα του Καραβιδόπουλου, αποτελεί το στατιστικό ότι έχει πετύχει τους λιγότερoυς πόντους στο πρωτάθλημα (427) ενώ σαν να μην έφτανε η κακή πορεία, προέκυψε και ο σοβαρός τραυματισμός της άτυχης Πηνελόπης Νώτη στο παιχνίδι με τον Αίαντα, όπου η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

 

Volleyleague Γυναικών - 9η αγωνιστική

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Πικραμένος, Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Χατζηθωμά, Κομιανού, Γραμματεία: Μαλκοπούλου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μαυρίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κακάτσιου, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Γούβαλη.

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Μενεσλής, Λιάκου, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κουργιανίδης, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Τάλαρου.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.30: ΑΠΣ Αίας - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδοπούλου Χ., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Πρέντζας, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Νυδριώτη.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καστανή. 

 

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ