1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2018 16:17

Χάνει και πάλι τη σεζόν η Βίβιαν Μαγγίνα

Οσκαρ ατυχίας για δεύτερη φορά μέσα μια σεζόν για την Βίβιαν Μαγγίνα. Πριν καλά καλά επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους η λίμπερο του Ηλυσιακού από την περυσινή της περιπέτεια με τη ρήξη χιαστών σε αγώνα της Πρι λιγκ στο Ζηρίνειο κόντρα στο ΖΑΟΝ, η μοίρα της έπαιξε για μια ακόμη φορά μια κακόγουστη φάρσα.

Γιατί κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί, ο νέος πρόσφατος τραυματισμός της 21 χρόνης παίκτριας στο αριστερό πόδι σε ανύποπτη φάση σε αγώνα του Ηλυσιακού με τους Μακεδόνες Αξιού για την Α1, και ο οποίος την οδήγησε ξανά στο χειρουργείο.

Η σουπερ άτυχη Μαγγίνα, υποβλήθηκε σε αποκατάσταση ολικής ρήξης μηνίσκου όπου της τοποθετήθηκε νέο μόσχευμα και όπως είναι φυσικό θα μείνει και αυτή την χρονιά εκτός γηπέδων.

Στο πλευρό της εκτός από την οικογένεια και τα συγγενικά της πρόσωπα, βρίσκονται συνεχώς και οι συμπαίκτριες της από τον Ηλυσιακό ενώ η ίδια με τεράστια δύναμη ψυχής από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, είπε στο Volleynews: «Δεν το βάζω κάτω παρά τις ατυχίες. Θα το ξεπεράσω και θα επιστρέψω και πάλι στα γήπεδα να παίξω βόλεϊ.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ