1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2018 19:12

Νέα αρχή για την Ηλιούπολη με αντίπαλο τον Ηλυσιακό του Ρούση

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Ηλιούπολη με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Ηλυσιακό στην έδρα της για την 7η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών (1/12 Α' Ηλιούπολης 18.00)
Με 11 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές, η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη, ισοβαθμεί με τη Θέτιδα στη 4η θέση αλλά είχε ηττηθεί από την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη με 3-2 σετ και ψάχνει το τρίποντο που θα την βοηθήσει να είναι μέσα στην τετράδα.

Επίσης την προηγούμενη αγωνιστική ο ΓΣΗ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πανναξιακό στις Κυκλάδες. Η «μπόμπερ» Άννα Σπανού βρίσκεται στην 4η θέση των σκόρερς με 97 πόντους ενώ είναι 2η στους άσσους με 16.

Από την άλλη ο Ηλυσιακός που έχει δύσκολη αποστολή, άλλαξε προπονητή, με τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη να υποβάλει την παραίτησή του μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας ενω την θέση του πήρε ο έμπειρος 39χρονος τεχνικός Γιώργος Ρούσης.

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός που πέρυσι είχε οδηγήσει τον ΑΟ Θήρας στο final-4 του Κυπέλλου και στη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ανέλαβε την Τετάρτη τα καθήκοντα του και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Μετά από 7 αγωνιστικές, ο Ηλυσιακός έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ξεκάθαρος στόχος του είναι η παραμονή

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Δεν υπήρχε πολύς χρόνος με την ομάδα αλλά την είχα δει πιο πριν και γνωρίζω τις αθλήτριες. Η ομάδα με το ρόστερ που διαθέτει έχει τις δυνατότητες να μείνει στην κατηγορία. Γνωρίζουμε πως στα περισσότερα παιχνίδια θα είμαστε το αουτσάιντερ, όμως θέλω να παλεύουμε και να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο».   Volleyleague Γυναικών - 7η αγωνιστική

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μενεσλής, Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλογιάννη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Τολιός, Κατσιάρας, Γραμματεία: Πεσινόγλου.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Μ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

18/12: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΟ Θήρας

20/12: ΑΣ Άρης - ΑΣ Μακεδόνες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ