Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2018 18:12

Με όπλο την έδρα ο Πορφύρας υποδέχεται την απειλητική Θέτιδα

Με την συνταγή της επιτυχίας κόντρα στον Άρη, ο Πορφύρας ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε μία ακόμη δυνατή μονομαχία, την Θέτιδα Βούλας για την 7η στροφή του πρωταθλήματος (1/12, 20.00).

Οι παίκτριες του Βασίλη Πανδή θα βασιστούν και πάλι στην δύναμη της έδρας, το πάθος και την στήριξη των φιλάθλων τους, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γηπεδούχες βρίσκονται στην 6η θέση με τους περισσότερους κερδισμένους πόντους στο πρωτάθλημα με 504 και στην 4η θέση στην υποδοχή με 52%.

Επίσης η ομάδα του Πειραιά που βρίσκεται στην 10η θέση με 4 πόντους, θα βραβεύσει πριν την έναρξη του αγώνα την Αμερικανίδα πασαδόρο της, Σέλεϊ Άντερσον, για την ανάδειξη της ως MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η Θέτιδα προέρχεται από μια σειρά καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων που την έχουν φέρει στην τέταρτη θέση με 11 βαθμούς.Οι νεοφώτιστες του Νικολάκη είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πάνω στο φιλέ,με 68 μπλοκ, εκ των οποίων τα 23 ανήκουν στην έμπειρη Αναστασία Γεωργιάδου.

Η Θέτιδα είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην άμυνα με 60% στην υποδοχή και βρίσκεται στη 2η θέση της σχετικής κατηγορίας ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 3-2 σετ τον Αίαντα στο κλειστό της Βούλας με τη λίμπερο, Εβίτα Ξηντάρα, να είναι η MVP της 6ης αγωνιστικής.

.Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Η Θέτις είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και έχει μέχρι τώρα την πιο σταθερή απόδοση από όλες τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως οι βλέψεις της πρέπει να είναι πολύ υψηλές για εφέτος. Εμείς, παράλληλα με την επιστροφή μας στα εντός έδρας παιχνίδια, θέλουμε να επιστρέψουμε και στις καλές εμφανίσεις μετά την κακή παρένθεση στη Σαντορίνη. Όσοι έχουν έρθει φέτος να μας δουν από κοντά, δεν νομίζω πως έχουν χάσει, καθώς έχουν παρακολουθήσει συναρπαστικά παιχνίδια. Το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και με τη Θέτιδα και καλούμε τον κόσμο μας να έρθει να δει ένα ακόμα όμορφο αγώνα».

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, στη δύσκολη έδρα του Πορφύρα που μάχεται και δείχνει δείγματα σοβαρής ομάδας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να φύγουμε νικητές από αυτό το παιχνίδι»

Volleyleague Γυναικών - 7η αγωνιστική

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μενεσλής, Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλογιάννη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Τολιός, Κατσιάρας, Γραμματεία: Πεσινόγλου.

Κυριακή 2 ΔεκεμβρίουΜ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Κορδετζάκη

.18/12: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΟ Θήρας

20/12: ΑΣ Άρης - ΑΣ Μακεδόνες

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.