1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2018 17:56

Χωρίς τον «Ζωλό» για το τρίποντο ο Αίαντας κόντρα στην βελτιωμένη Κόρινθο

Επιστροφή στις νίκες με καθαρό τρίποντο θέλει ο Αίαντας με αντίπαλο την ουραγό Κόρινθο για την 7η αγωνιστική της Volleyleague (1/12, 18.00)

Η ομάδα του Εύοσμου θέλει να «ξορκίσει» την κατάρα των τάι μπρέικ αφου μετά από 6 αγωνιστικές έχει παίξει 4 αντίστοιχα ματς, τα περισσότερα στην κατηγορία.

Ο Αίαντας επίσης καλείται να διαχειριστεί την 20 μερη απαγόρευση των πάγκων που επέβαλλε σήμερα στον προπονητής της ομάδας, Ηλία Ζωλοσταθιάδη η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ. Για άλλη μια φορά η Μαρτίνα Γκουίτζι που είναι και η πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα με 141 πόντους, θα αποτελέσει την αιχμή του δορατος στο αυριανό ματς.  

Από την άλλη η φιλοξενούμενη Κόρινθος μόλις την 6η αγωνιστική κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, ύστερα από ήττα 3-2 στην έδρα της από τον Άρη. Η ομάδα του Βαγγέλη Περόπουλου έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο συγκεκριμένο ματς, κατι που θα προσπάθήσει να επαναλάβει και στον Εύοσμο, με σκοπό να πάρει βαθμό η βαθμούς.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο καθαρή νίκη. Η Κόρινθος δείχνει σημάδια βελτίωσης κάθε εβδομάδα, αλλά αν θέλουμε να πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο, πρέπει η επόμενη σειρά αγώνων να μας δημιουργήσει σχεδόν τους διπλάσιους βαθμούς απ'ότι έχουμε ήδη συγκεντρώσει».

Βαγγέλης Περόπουλος (ΑΣΠ Κόρινθος): «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Θέλω να πιστεύω ότι η εμφάνιση με τον Άρη θα έχει και συνέχεια στους επόμενους αγώνες»

Volleyleague Γυναικών - 7η αγωνιστική

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μενεσλής, Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλογιάννη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Τολιός, Κατσιάρας, Γραμματεία: Πεσινόγλου

.Κυριακή 2 ΔεκεμβρίουΜ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

18/12: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΟ Θήρας

20/12: ΑΣ Άρης - ΑΣ Μακεδόνες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ