Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2018 17:15

Εβίτα Ξηντάρα: «Θέλω να φορέσω την φανέλα της εθνικής»

Χαρούμενη και συγκινημένη για την ανάδειξή της ως MVP η λίμπερο της Θέτιδας Βούλας, Εβίτα Ξηντάρα, μίλησε στο volleyball.gr για το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας, τους μεγάλους της στόχους και για την καλύτερη στιγμή στην καριέρα της στα γήπεδα.

«Δεν το περίμενα με τίποτα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται το λίμπερο να παίρνει τέτοιους είδους βραβεία, οπότε αυτό με κάνει διπλά χαρούμενη.

Το αφιερώνω στον σύλλογο, στις συμπαίκτριές μου και στον προπονητή μου που με στηρίζουν συνεχώς» δήλωσε αρχικά στο η 25χρονη λίμπερο της Θέτιδας Βούλας.

Αν και η Ξηντάρα για πρώτη φορά στη καριέρα της κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση, το... σπουδαιότερο βραβείο το πήρε τον Φεβρουάριο του 2018, όταν ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της στο γήπεδο της Βούλας πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.«Ήταν τρομερή στιγμή και έκπληξη.

Είχα παράλληλα και τα γενέθλιά μου, η ομάδα την περίοδο εκείνη βρισκόταν ένα βήμα πριν την άνοδο στην Volleyleague και ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου...».Η Ξηντάρα που βρίσκεται για τρίτη σεζόν στον αθηναϊκό σύλλογο διανύει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα της και έχει ένα όνειρο.

Να φορέσει στο μέλλον την φανέλα της Εθνικής ομάδας.«Θέλω η πορεία μου στο βόλεϊ να είναι συνεχώς ανοδική και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Δεν έχω αγωνιστεί στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες και θέλω κάποια στιγμή να έρθει η κλήση στην Εθνική γυναικών και να φορέσω την φανέλα της. Δεν υπάρχει αθλητής και αθλήτρια που να μην θέλει να αγωνιστεί με τη χώρα του. Είναι ο μεγαλύτερος μου στόχος...».

Κλείνοντας, η Ξηντάρα αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών και για τους στόχους της ομάδας της.

«Το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό και αμφίρροπο. Είμαι ικανοποιημένη για την πορεία που έχουμε κάνει ως τώρα. Θέλουμε να κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια και όπου φτάσουμε. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και γιατί όχι να μην φτάσουμε στα πλέι οφ. Άμα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τις καλές εμφανίσεις, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Σχετικά άρθρα

  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.
  • Για τρίτη χρονιά παρέμεινε στην Θέτιδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου
    Κάτοικος Βούλας για τρίτη χρονιά θα παραμείνει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η διοίκηση της Θέτιδας ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια ακραία και αρχηγό της ομάδας, η οποία βοήθησε αποφασιστικά το σύλλογο να τερματίσει και πάλι στην πρώτη τετράδα της Volleyleague γυναικών.
  • Όταν ο Γιάννης Νικολάκης μετέφρασε τον... Γκάιτς!(vd)
    Ένα σπάνιο στιγμιότυπο είχαμε μετά τον αγώνα θρίλερ, της Θέτιδας με τον ΑΟ Θήρας για την Volleyleague γυναικών που έληξε με 2-3, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μπρανκο Γκάιτς, ζήτησε από τον συνάδελφο του στην ομάδα της Βούλας, Γιάννη Νικολάκη να μεσολαβήσει ως μεταφραστής για τις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει για την έκβαση του ματς.
  • VL Γυναικών (13η αγωνιστική): Μεγάλες συγκρούσεις σε Νάξο και Βούλα
    Οι δύο σπουδαίες μονομαχίες ανάμεσα σε Πανναξιακό-Ολυμπιακό και Θέτιδα-ΑΟ Θήρας, ειναι τα παιχνίδια που προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών . Αναλυτικά: