1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2018 21:09

Τα λιγότερα λάθη θα κρίνουν τον νικητή στην Βούλα

Να γευτεί την χαρά της νίκης θέλει η Θέτιδα κόντρα στον Αίαντα (24/11 19.00 live streaming) μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Ολυμπιακό (εντός) και Άρη (εκτός).

Παράλληλα μέχρι στιγμής ο απολογισμός της ομάδας του Νικολάκη, στο κλειστό της Βούλας είναι μία νίκη (Μαρκόπουλο με 3-0) και μία ήττα (Ολυμπιακό με 3-2).

Από την άλλη πλευρά ο φιλοξενούμενος Αίας Ευόσμου, με αιχμή την Ιταλίδα σκόρερ Γκουίτζι, δίνει το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι όπου γνώρισε δύο ήττες (ΑΟ Θήρας και Άρης) και μία νίκη (Ηλιούπολη) και στοχεύει να δυσκολέψει τους γηπεδούχους και να πάρει βαθμό η βαθμούς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι sportshero.gr στο youtube.com

.Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Ο Αίαντας είχε δύσκολο πρόγραμμα και η βαθμολογία του δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική του. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε πολύ σοβαρά και το διεκδικούμε. Ο Αίας είναι μία ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη και το παιχνίδι του είναι κεντραρισμένο στην αξία της Γκουίτζι που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή και ο περιορισμός των λαθών θα κρίνουν το αποτέλεσμα»

.Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Παίζουμε με άλλη μία ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σχεδόν όλες οι ομάδες είναι κοντά αγωνιστικά και αυτό είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα. Εννοείται πως όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και κόντρα στη Θέτιδα θα επιδιώξουμε τη νίκη»

.Volleyleague Γυναικών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 18.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδόπουλος Χ., Λουμσί, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Κατερλή Γραμματεία: Ταλαρού.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Κτενάς, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπινάς, Κούγιας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Χατζηδούκας, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Σχετικά άρθρα

  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.
  • Για τρίτη χρονιά παρέμεινε στην Θέτιδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου
    Κάτοικος Βούλας για τρίτη χρονιά θα παραμείνει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η διοίκηση της Θέτιδας ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια ακραία και αρχηγό της ομάδας, η οποία βοήθησε αποφασιστικά το σύλλογο να τερματίσει και πάλι στην πρώτη τετράδα της Volleyleague γυναικών.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Όταν ο Γιάννης Νικολάκης μετέφρασε τον... Γκάιτς!(vd)
    Ένα σπάνιο στιγμιότυπο είχαμε μετά τον αγώνα θρίλερ, της Θέτιδας με τον ΑΟ Θήρας για την Volleyleague γυναικών που έληξε με 2-3, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μπρανκο Γκάιτς, ζήτησε από τον συνάδελφο του στην ομάδα της Βούλας, Γιάννη Νικολάκη να μεσολαβήσει ως μεταφραστής για τις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει για την έκβαση του ματς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ