Εκτυπώστε τη σελίδα
23-11-2018 20:37

Με το βλέμμα στην κορυφή ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον μαχητικό Πορφύρα

Για την πέμπτη νίκη που θα του δώσει την δυνατότητα να συνεχίσει να είναι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον μαχητικό Πορφύρα (24/11, 19.00 live streaming)

Η ομάδα της Σαντορίνης που παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, και μέχρι τώρα έχει 2/2 νίκες στο ΔΑΠΠΟΣ με 3-0 κόντρα σε Άρη και Αίαντα, θέλει να διευρύνει το σερί της απέναντι στις φιλοξενούμενες Πειραιώτισσες που παίζουν καλά και εκτός έδρας.

Από την άλλη ο Πορφύρας μετά από 5 αγωνιστικές έχει 4 βαθμούς και με την Αμερικανίδα πασαδόρο Άντερσον, δείχνει πολύ σκληρός για να χάσει εκτός έδρας. Μάλιστα τα τρία ματς που έδωσε τελείωσαν στα 5 σετ (με Μαρκόπουλο, Άρη και Αίαντα Ευόσμου) και κάτι ανάλογο, δηλαδή να μην φύγει με άδεια χέρια θα επιδιώξει και στο ΔΑΠΠΟΣ.

-Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε λive streaming από το κανάλι VOLCANO TV SANTORINI στο youtube.com.

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Ο ΑΟ Θήρας είναι μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι σίγουρα στη τετράδα της βαθμολογίας και δεν είναι απίθανο να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Μας περιμένει μία δύσκολη βραδιά. Εκείνο που προσδοκώ είναι να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα και το ίδιο πάθος που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

 

Volleyleague Γυναικών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 18.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδόπουλος Χ., Λουμσί, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Κατερλή Γραμματεία: Ταλαρού.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Κτενάς, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπινάς, Κούγιας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Χατζηδούκας, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.