1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2018 19:01

Για το 6Χ6 ο Πανναξιακός, για το τρίτο διπλό η Ηλιούπολη

Ο πρωτοπόρος Πανναξιακός υποδέχεται την τρίτη στη βαθμολογία Ηλιούπολη, σε ένα εκ των ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της volleyleague γυναικών, μεταξύ δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας (24/11, 18.00)

Η ομάδα της Νάξου με τον Νίκο Κωστακόπουλο στο τιμόνι, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της από το 2013, όταν και ανέβηκε στη Volleyleague. Οι γηπεδούχες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, ενώ πλήρεις θα αναχωρήσει για τη Νάξο και η Ηλιούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη με 11 βαθμούς βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμα και στις δύο ήττες από Αίαντα και Θέτιδα, πήρε τουλάχιστον από έναν βαθμό.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο κόντρα σε μια εξίσου φορμαρισμένη ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και με μία καθαρή θα είναι ιδανικό πριν πάμε στον Ολυμπιακό, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τα κορίτσια δουλεύουν πολύ καλά και με μεγάλη όρεξη».

Γιάννης Παγανέλης (ΓΣ Ηλιούπολης): «Ο Πανναξιακός είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει δώσει και με την βαθμολογία, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη κατηγορία. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Volleyleague Γυναικών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 18.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδόπουλος Χ., Λουμσί, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Κατερλή Γραμματεία: Ταλαρού.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Κτενάς, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπινάς, Κούγιας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Χατζηδούκας, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ